I väntan på flyget till New York

Känns redan som att den här dagen har varit hur lång som helst, klockan fyra ringde väckarklockan och 45 minuter senare var vi på väg mot arlanda. Pappa var snäll och skjutsade oss innan jobbet så vi var här lite tidigt, incheckning och säkerhetskontrollerna var i princip köfria så det gick hur snabbt och smidigt som helst. Nu är det bara några minuter kvar tills vi får kliva på planet och vi har satt oss vid vår gate. Jag brukar alltid ha resnerver, men tror att min skolstress har tagit slut på mina nerver så jag sov som en stock inatt, är fortfarande trött så lär kunna sova på flyget, kommer nog behövas för att få timmarna att gå klockan halv fem amerikansk tid landar vi så det är många timmar framför oss. Tidningen var för övrigt en julklapp från mina föräldrar, ett halvårsprenumeration samt att jag skulle få någon annan tidning också, passar mig super bra :) 
 
 
Vi hörs när jag befinner mig på andra sidan atlanten! Tjo! 
 
 

2 reaktioner på ”I väntan på flyget till New York

  1. Hörde att ni fick försenat flyg, hoppas det gick bra sedan. Jag kollade upp vad den andra tidningen som du ska få heter, det är en ny tidning Women´s Health, hoppas den är bra.
    Så här marknadsförs tidningen "Sverigepremiär för Women’s Health! Women’s Health är ett livsstilsmagasin för den moderna, aktiva och hälsomedvetna kvinnan som vill optimera sitt liv. Kärnan består av serviceinriktade och inspirerande artiklar om träning, mat, mode, skönhet, hälsa, sex och karriär. Women’s Health lockar idag över tio miljoner läsare enbart i USA – och på senare år har succémagasinet lanserats i 30 länder runt om i världen. Den 14 januari utkommer det första numret av svenska Women’s Health."

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.