Nu tar jag jullov!

Den är inskickad! 43 sidor blev det, fixade lite och la in en bild och några korta stycken, men nu får det vara, bättre blir det inte för nu är min koncentration slut och det är annat som ska göras. Vill nästan gråta av lättnad av att ångesten har lättat och att jag nu bara ska göra roliga saker i en hel vecka! Helt nöjd är jag inte med arbetet, känner att jag hade så mycket mer inom mig som jag inte fått ut i skrift, men det är i alla fall ett arbete som jag kan skicka in och känna är okej, ibland måste man bara inse att det inte är möjligt att få det perfekt även om det inte är så lätt när man vill prestera på topp. Vi fick utvärdera kursen idag och jag kan ju säga att jag älskar innehållet men inte upplägget så det skrev jag, finns förbättringar att göra, men jag har verkligen lärt mig hur mycket som helst, men hade kanske lärt mig ännu mer och framförallt mått bättre om jag fått göra det utan stress och ångest Nu ska jag packa, städa och handla en julklapp sen drar vi till Katrineholm och därifrån åker vi tidigt tidigt imorgon mot arlanda! Jiho!! 
 

 
 

2 reaktioner på ”Nu tar jag jullov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.