Mitt 2013

Ett år har snart passerat ett händelserikt år. Året började väldigt tungt, min faster blev sjuk och inte ens tre veckor efter att vi fått veta att hon hade cancer så gick hon bort. Det gick fort, var en chock och svårt att förstå, tycker fortfarande att det är hemskt att hon är borta, fortfarande svårt att förstå. När det gick så snabbt fick det mig att bestämma mig för att inte fundera så mycket, utan ta tag i saker och ting, det gäller att leva livet och göra vad vi vill göra och inte låta ens rädslor sätta gränser, det kan gå så fort så varför sitta och tveka. Därför bestämde jag mig för att starta mitt företag, följa min dröm och verkligen göra allt jag kan för att få jobba med det jag brinner för, vad är det värsta som kan hända genom att följa sina drömmar? Jag och Marko flyttade även ihop och blev sambos efter fyra års distansförhållande, en naturlig utveckling av förhållandet och skönt att kunna bygga upp en riktig vardag tillsammans. Hur roligt som helst också att Marko fick ett jobb inom det han har utbildat sig till. Verkligen ett bra år karriärsmässigt för oss båda. 
 
Mycket studier såklart och mycket träning har det blivit i år som vanligt, börjar närma mig examen och ser en mållinje med studierna och det känns overkligt och fortfarande lite avlägset. Jag sprang mina två första lopp och fick lite blodad tand för det här med att springa lopp. Bestämde mig för att lägga fotbollsskorna på hyllan efter att ha spelat i princip hela livet och istället fokusera på att vara tränare, något som fortfarande känns helt rätt. 
Under hela året i alla väder och årstider så har jag hittat energi till att behålla fokus både med träning och studier genom promenader och joggingturer i naturen. Jag trivs verkligen i naturen och det ger mig utrymme till att rensa tankarna det ger mig lugn och fyller mig med energi på ett väldigt härligt sätt. Nedanför kan ni se bilder från mina naturupplevelser under året som gått.
Min syster tog studenten och åkte som au pair till USA och vi (jag och Marko) åkte och hälsade på henne nu över jul i New York. En härlig och avkopplande vecka var precis vad jag behövde efter att pluggat hela året och de tolv veckorna som var ”sommarlov” jobbade jag allihop, tre dagar semester fick jag under sommaren, så en hel vecka utan några måsten var ett perfekt avslut på året. 
Inför 2014 hoppas jag på ett roligt och händelserikt år, jag hoppas verkligen att alla i min släkt och familj och nära och kära får må bra och hålla sig friska, det har varit alldeles för mycket sjukdom senaste åren. En stor släktträff på pappas sida väntar till sommaren i norrland, fem år sen sist då var vi över 100 st och med tanke på att min släkt växer så att det knakar så kommer vi förhoppningsvis vara minst lika många. Jag tar min universitetsexamen i juni och kommer jobba på med mitt företag och förhoppningsvis kunna utveckla det till något riktigt bra. Det är en del som är ovisst, vad kommer jag exakt göra i höst? var ska vi bo? och lite annat som är kopplade till de där två stora frågorna, men det känns bara spännande och lite roligt att inte veta allt. Jag önskar er ett härligt nytt år och hoppas att ni har många lärdomar och härliga minnen från året som passerat!  

2 reaktioner på ”Mitt 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.