På svensk mark igen

Klockan åtta gick vi ut från terminal 5 på Arlanda efter en smidig flygning hem. Nu är vi hos Markos familj, vi har ätit, gett presenter, fått julklappar och sovit några timmar då det inte blev många timmars sömn på flyget. En lugn dag för att komma in i rytmen, precis när jag kommit in i dygnsrytmen så var det dags att åka hem och ändra tillbaka dygnet. Det var lite sorgligt att vinka hej då till Sanna, sist visste jag ju att jag skulle träffa henne till jul, men nu vet jag inte exakt när jag träffar henne nästa gång, kanske om ett år, kanske tidigare, kanske senare? Det är skönt i alla fall att veta att hon har det bra och få se hur hon bor där borta :)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.