Avbrott i vardagen

Härligt höstväder idag, kallt på morgonen dock, men när solen kom fram var det riktigt härligt. Idag ska jag träffa en svensk tjej som är au pair här i Columbus, eller en liten bit utanför om jag förstått rätt. Det ska bli roligt med ett avbrott mitt i veckan och vi ska åka till Easton town center där vi kan välja på att shoppa, äta eller gå på bio eller göra allt om vi så vill ;) Jag är rätt van vid att köra bil här nu, men vi blev av med våran gps i helgen och har inte köpt någon ny ännu så väntar nog på en ny gps innan jag ger mig ut på allt för stora färder då det känns lite läskigt att läsa kartor och köra på fem filiga motorvägar samtidigt :P

Nu ska jag titta på ”berg flyttar in” om internet tillåter det, av någon anledning så kan vi inte ha snabbaste internetet som finns på marknaden (kan ha att göra med att kvarteret är 100 år gammalt, det här huset är 90 år) hoppas internet samarbetar med mig idag :)

Vet inte när jag kommer hem men kanske slänger in lite bilder från kvällen när jag kommer hem om jag orkar tänkte fota lite av Easton town center det är rätt fint där :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.