Annorlunda besatthet

För ett år sen gillade jag inte havregrynsgröt, i våras insåg jag att det är rätt okej, i somras började jag tycka det var rätt gott om man tog en klick jordgubbssylt till. Idag skulle jag kunna leva på havregrynsgröt, sen jag kom till amerikat har min kärlek till havregrynsgröt växt och jag tänker på det hela tiden. På morgonen är det tanken på en stor skål havregrynsgröt med jordgubbssylt och en skvätt mjölk som får mig upp ur sängen. När jag ser havregrynskartongen i skafferiet får jag lust att koka en portion direkt fast jag kan vara mätt. Vad är detta? Jag är besatt och jag är helt seriös, det vattnas verkligen i munnen på mig när jag tänker på min härliga frukost..


En annan sak jag blivit nästan besatt i är dem här kängorna, funderar på att köpa dessa och ha som vinterskor om dem är kalla tar jag en lite större storlek så att jag kan ha raggsockar. Har klickat in mig på sidan flera gånger sen jag fick syn på dem första gången så måste verkligen hitta en affär som har dem och pröva och se om dem är sköna på mina fötter för sitter dem bra så är det inget att ens fundera på.

Annars rullar dagarna på, ett tecken på att min famn duger rätt bra fick jag av Nils idag då han somnade i min famn när han var trött och varken sängen, vagnen eller något annat än att vara just i famnen dög. Mysigt när han började göra sina ”dags att sova ljud” och burrade in sig i min famn :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.