Onsdag

Skypade med fina Ann idag som åker till australien på söndag! Det var en trevlig pratstund, har även träffat Jessica från Sverige som är au pair här i Columbus området och vi hade en trevlig kväll med mat och lite shopping. Alla bio filmer gick efter klockan nio och bilfärden tar ju bara den en stund så får bli någon annan gång verkar i alla fall finnas några filmer som visas just nu som verkar bra :) Easton town center vill inte bli fotograferat av mig för kameran blev kvar hemma.. klant

Jag har köpt marinblå converse för mindre än halva priset jämfört med hemma ;)


Jag har även köpt årets första julklapp, känns bäst att börja i tid då jag vill hitta något bra till alla och inte hast köpa något och så slipper jag tänka på att ”spara” pengar till julklappar utan kan sprida ut köpen istället ;)

Har fått skäll för dålig bloggning så ska försöka skärpa mig, trodde inte att någon ville läsa om allt vardagligt som jag gör, men det fanns det visst ;)

1 reaktion på ”Onsdag

  1. Hej! jag brukar gå in ibland och läsa på din blogg för att se hur du har det, och du verkar ha det bra! kul att höra! hoppas allt fortsatt är bra, känns som tiden för dig går fort där borta. snygga skor förresten! kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.