Vi har flyttat

En intensiv helg börjar närma sig sitt slut. Igår tog vi nämligen vårt pick och pack och bytte adress, flyttade till större. Städade fram till småtimmarna i fredags och sen uppe med ljuset på morgonen igår för att städa och packa det sista. Vi fick välbehövlig hjälp av både mina och Markos föräldrar och även Markos bror. Då vi flyttat till en lägenhet på tredje våningen utan hiss var det skönt att vi var många. Gårdagens träning, bära och springa i trappor.

Det börjar kännas som ett hem, vi har packat upp, testat möbleringar, funderat på hur vi vill inreda och även varit en tur till Ikea för att köpa lite förvaringsdetaljer och en stege! Vi har riktigt högt i tak (älskar det) men det innebär att jag inte når till högsta skåpen i min klädkammare bland annat eller i köket. Marko som är lång han når det mesta, men jag vill ju gärna också kunna nå om jag är själv hemma och nu kan jag det.

Ska bli mysigt att bo in sig och få inreda ett nytt boende, en hel del är redan på plats, men detaljerna är kvar det som skapar helheten. Ska även bli roligt att lära känna en ny stadsdel, hitta nya promenadstråk, bra rundor att springa och har faktiskt blivit lite kär i trappträning, är så smidigt när man tränar utomhus, så kommer spana efter bra trappor att köra härliga pass i, kanske inte nu i vinter så mycket men sen framåt våren och sommaren :)

En sådan här trappa kanske det finns i närheten
En sådan här trappa kanske det finns i närheten, då skulle jag bli riktigt glad. Lagom lång ska den va.

Vad har ni gjort i helgen?

2 reaktioner på ”Vi har flyttat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.