Utvärderings tisdag

Sista februari redan! Eller redan och redan, februari har gått fort, men jag har på något vis fått för mig att det är slutet på mars och inte februari så blev lite glad att vi inte är riktigt så långt fram i kalendern. Tror att det har att göra med att jag har väldigt mycket roligt inbokat i mars och därför senaste två veckorna fyllt på med händelser i kalendern inför mars och knappt hunnit bläddra i februari.

Utvärderingar och fokus framåt

Denna bild illustrerar min känsla för dagen.

Har för andra månaden i rad utvärderat den gångna månaden och så bra det är. Tips gör det! Jag har ju gjort massor i februari som jag nästan redan glömt bort. Summerar en fin månad och klappar mig själv på axeln. Men kollar även på vad jag inte lyckats lika bra med och lägger upp fokus för kommande månad arbetsmässigt där privat också alltid kommer in för att ha en Balans. Det är spännande det här med företagande, det händer så mycket roligt och oplanerat och jag får nya idéer som jag vill genomföra och tar tag i.

Ord att ta med sig

Har läst ett citat flera gånger denna månad som jag tycker är så rätt och viktigt att ha med sig och som har lite koppling till att utvärdera sig själv eller sitt företagande.

Du är under inga omständigheter tvungen att vara samma person som du var för ett år sen, en månad eller ens 15 minuter sen. Du har rätten att växa. Inga ursäkter!

Jag utvecklas hela tiden, det gör säkerligen du också. Du har rätten att ändra åsikt, beteende och/eller intressen. Låt inte din rädsla för vad andra ska tro,tycka eller tänka om dig styra. Eller tråk människor som prompt ska påpeka att det där gillade du inte alls förut eller så tyckte du minsann inte för ett år sen styra dig. Du har rätt att förändras, vi alla förändras mer eller mindre under vår livstid, eftersom erfarenheter och utbyten med människor utvecklar oss. Så våga vara dig själv och våga följa din vilja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.