Utvärdering jobbåret 2018

2018 ett år av förändring. Det kan en verkligen säga. Tänk att när det här året började så hade jag inte ens varit och tittat på lokalen som idag är min träningsstudio. Det är så lätt att glömma att det inte ens gått ett år. Tiden har gått fort, men samtidigt så har det hänt så mycket att det känns som att det borde vara mer än ett år sen. 


2018 är året då jag: 

  • Öppnade egen träningsstudio
  • Hade min längsta sammansatta semester sen jag startade mitt företag
  • Utmanade mig själv och utvecklades via min roll som Fotbollsutvecklare
  • Jag fick flertalet utbildningar inom fotboll och Svenska fotbollförbundets riktlinjer. 
  • Jag gick utbildningar i Marknadsföring, sälj, varumärke och LinkedIn via Almi. 
  • Företaget fick en egen logga (med hjälp av min vän Anna) och en ny hemsida
  • Första praktikanten, 4 ½ vecka hade jag praktikant Emma på studion. 
  • Tog tag i en dröm och 2019 kommer jag anordna min första träningsresa och det är till Kroatien! 
  • Blev tillfrågad och tackade ja till att vara en av två Distriktförbundskaptener för flickor 04 under 2019
Min egna träningsstudio och massagehörna! Wiho!

Ett minst sagt händelserikt år och jag känner verkligen att jag har utvecklats och växt under det här året. Jag börjar känna mig riktigt trygg i min arbetsroll. Jag är på inget vis fullärd eller kan allt, men jag känner mig trygg i det jag gör. Jag känner att jag har kunskapen eller förmågan att söka rätt på kunskapen och även hänvisa vidare. Det var en händelse på studion med en PT kund. Jag uppmärksammade att något inte stämde och det visade sig vara förmaksflimmer. Det känns skönt att jag har kunskapen och även vågar lita på att jag har koll på när det är något som inte är inom det normala.

Min första träningsresa, här kan du boka din plats. 

Det är så roligt med träning, en lär sig så mycket hela tiden och ser mönster och samband av erfarenhet. Kunskap som jag inte tror att jag kunnat få på samma sätt bara i teorin. Jag börjar ta steg mot dom där som jag alltid beundrat, erfarna tränare med många års rutin. Jag är uppe i fem år som företagare, men känner en stor skillnad mot för bara 3 år sen och tänk då hur mycket jag kommer kunna om säg 20 år! Wow haha kunskapsnörden i mig som talar just nu. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.