Uppdatering i Studion

I helgen så var vi och inhandlade lite till studion. Förbrukningsmaterial så som ljus till massagedelen behöver jag köpa in mellan varven. Jag passade även på att köpa utrustning för att bygga min egen lilla upphängning av gymbollarna som tagit upp massor av golvyta i sin pyramidformation. Jag tittade lite på att köpa sådana där ringar och hållare som en skruvar upp på väggarna specifikt för gymbollar. Vet ni vad sånt kostar? Mer än bollarna kan jag meddela och fy vilka onödiga pengar, jag köper hellre in ny utrustning än lägger närmare 7000 för att bara hänga upp några bollar på väggen. Så jag har spanat på idéer och lösningar och fick syn på att i friidrottshallen hängde dom på väggen med hjälp av snören.

En liten hemmafixare

Så jag köpte väggkonsoler och tvättlina i. Och igår hittade vi lite tid till att skruva upp det hela jag och Marko. Vi skruvade upp mina väggkonsoler och jag flätade ihop ett nät som jag spände mellan väggkonsolerna. Och vips så hade jag en upphängning.Rummet känns så mycket större och nu finns det gott om golvyta att utnyttja. Jag har fortfarande massor som jag vill utveckla och förnya här, mer belysning, speglar, mer gymgolv, fler hantlar med varierad vikt och kanske ett löpband bland annat. Men träningsutrustning kostar och jag har svårt att bestämma mig för vad jag vill köpa först. Min hemmalösning kostade ca 600 kr och tog en timme att fixa ihop så det var i alla fall ett steg i att spara pengar till fler roliga inköp.

Så här såg det ut innan.
Nu ser det ut så här, jag flyttade även hyllan som ni ser till höger i bild. Så mycket yta! Och bollarna fick precis plats, hade räknat att 5 skulle få plats, men den 6:e lyckades jag få upp där ovanpå.

 

Vad tycker ni om min uppdatering och hemmafixar skills?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.