Sommarkänsla första helgen i September

Måndag och helgen gick så himlans fort. Jag vaknade med en hel del energi och lust till att ta tag i saker på lördagen. Det blev att rensa ur i garderoben och slänga en hel del trasiga skor (har så svårt att slänga gamla löparskor) och en del klädesplagg som verkligen gjort sitt. Samt sorterat till bortskänkes. Kändes skönt och luftigt i klädkammaren efteråt. Sen blev det av bara farten att dammsuga hela lägenheten. Gick förbi tvättstugan för att boka tid till veckan och så var den ledig så varför inte passa på? Så tvättade och fixade hela förmiddagen. Samtidigt som jag lyssnade på ljudböcker och en podd, perfekt kombo. Det är inte allt för ofta jag får sådana där infall att jag faktiskt har lust att rensa och städa, så bäst att ta vara på dom när det dyker upp. Mitt tänkta träningspass skippade jag.

Marko då? Han åkte på morgonen för att hälsa på sina bröder eftersom jag ändå skulle jobba på kvällen. Jag jobbade några timmar på Conventum, länge sen sist, känner mig smått ringrostig då det blir ca 1 kväll var 3:e månad, men alltid kul att träffa gamla kollegor och numera gör jag ju bara det glassiga. Jag kommer när allt är dukat och klart, serverar en trerätters och hjälper till med lite disk, men oftast är jag en av dom som går i första gruppen så mellan kl 23-00 kilar jag igen och slipper den där väntan på att gästerna ska festa klart och sista disken och städet.

Helgvädret bjöd på sommarkänsla

Söndagshäng

Även om det inte blev någon jätte sen kväll så blir jag alltid så trött dagen efter ett sådant där kvällspass. Så jag tog sovmorgon, tog frukost framför en film, sov en stund till och sen tittade jag lite till på film. Tog en promenad till ICA för att köpa lunch vid kl 15. Ni hör vilket tempo. Dock upptäckte jag att det var sommar utomhus när jag gick min promenad till butiken så bestämde mig för att ta en promenad istället för att gå och styrketräna som var min första tanke. Dock kände jag efter en kilometer att jag ville nog springa egentligen. Så då gjorde jag det istället. Körde lite fartlek, lite på känsla och humör i 3 kilometer och sen gick jag 1 kilometer innan jag joggade tillbaka. Ett pass helt på känsla och väldigt roligt sådant. När Marko kom hem så blev det veckohandling och middagsinköp som vi intog framför en film, mysig kväll.

En skön helg, men dom går så otroligt fort när en jobbar en av kvällarna. Dock skönt att jag lärt mig hur trött jag blir av en sådan där jobbkväll så jag kunde gå in i söndagen utan några krav. Det var väldigt skönt att mysa runt i en nystädad och rensad lägenhet vill jag lova. September är här och jag känner mig väldigt redo för hösten. Det ska bli mysigt att gå i regnkappan, se löven skifta färg och njuta av luften som blir sådär krispig.

Tror vi att det var sista helgen där shorts och linne var klädkombon? Shortsen är förresten super snygga, men rekommenderas inte att träna i. Både löpning och styrketräning får shortsen att hasa upp vilket leder till lårskav, men jag envisas med att ha dom i alla fall bara för att dom är snygga..
Gillar känslan när promenaden förvandlas till löptur. När en liksom känner att det spritter i kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.