Processen – detta gör jag om dagarna just nu

Plötsligt slog det mig. Nästa vecka är min sista hela vecka på Studio Green. Hur knas är inte det? 2 år och 5 månader har jag varit på Studio Green och masserat. Det känns overkligt att nästa vecka är min sista vecka. Plötsligt händer det även att bokningarna är väldigt glesa, så vill en ha massage passa på att boka in under nästa vecka. Känns ju lite roligare att avsluta med fullbokat. Kommer nästan ha två veckor utan masserande sen eftersom jag först ska till Luleå och njuta av riktig vinter och sen så ska jag fixa och komma i ordning i nya lokalen och då kommer jag bara fokusera på mina PT-kunder och träningsgrupper.

Vad gör jag om dagarna?

Jag har fixat och trixat med det ena och det andra senaste veckorna. Sådant som jag löst i veckan är bokningssystem och lagt schema så vill en boka tid framåt så kan en göra det via denna länk. 

Jag har även fixat med kassasystem, beställt träningsutrustning som ska komplettera det jag har, men även bredda det utbud som jag idag har. Jag har även planerat och fixat för öppningseventet som är Lördagen den 17 Mars Öppet Hus klockan 11-14. Jag har finslipat på min nya hemsida som jag håller på att bygga upp, en del smått kvar, men snart blir det nytt och mycket snyggare (i alla fall enligt mig). Jag har även lagt till GravidTräning i utbudet bland min gruppträning (går redan nu att boka) men mer är på gång att kompletteras i utbudet. Men ska ju samtidigt hinna med det vanliga jobbet också.

Tid för andning och paus

Glömmer jag bort mig själv i det hela? Nej försöker att i alla fall inte göra det. Idag hade jag bokat tid för frisörbesök och eftersom jag har ganska tjockt hår så tar det ett antal timmar. Skönt att känna sig fräsch i håret också det gör att en får lite extra energi. Jag har även sett till att komma iväg till gymmet som vanligt och få mina träningstimmar så att jag hinner andas och tar hand om kropp och knopp. Och hur bra har jag inte tajmat min Luleå resa att precis innan jag byter lokaler så får jag åka iväg och koppla av i några dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.