Sista hela veckan innan flytten

Jag är inne på sista veckan i ”gamla lokalerna” eller sista hela veckan eftersom vi byter månad mitt i nästa vecka. Jag måste säga att det känns overkligt. Min checklista minskar allt eftersom, men det går ändå inte att riktigt ta in att det faktiskt snart är dags. Så peppad och spänd inför nästa vecka och framförallt veckan efter eftersom jag nästa vecka bara kommer hinna hämta nycklarna i princip eftersom jag åker upp till Luleå på lite semester.

I helgen så åkte jag ifrån min telefon och hängde hos mina föräldrar, där det visade sig att min syster och hennes kille också var, dom hade tagit en spontanresa från Luleå. Vi hade familjemiddag på fredagen och tittade på På Spåret. Skönt fredagshäng. På lördagen träffade jag min vän Anna som hjälper mig med en grej till företaget. Vi pratade ifatt då det var länge sedan vi sågs och sen spånade vi idéer. Nu är jag så spänd och förväntansfull på slutresultatet för det kändes verkligen som att vi fick fram något riktigt bra. En bra helg med trevligt sällskap och att verkligen koppla av. Det är verkligen bra att åka ifrån telefonen ibland, för även om jag hade datorn med mig så kände jag mig verkligen utvilad i huvudet på ett annat sätt när en inte är så uppkopplad hela tiden. Dock lite jobbigt när jag stod utanför Annas port och inte kunde portkoden och inte kände för att köra hem till föräldrarna på andra sidan stan för att kunna skriva över messenger och fråga om portkoden då saknade jag telefonen väldigt mycket. Löste sig dock då jag hade datorn med mig och någon hade öppet Wifi i hyreshuset hon bor i, kände mig så smart och finurlig när jag lyckades lösa problemet.

Det är många listor just nu. Plockar ut några punkter varje vecka från en stor lista som jag sedan fördelar ut under veckan. Därav en hel del block och även en kalender för att ha koll på vad övrigt som ska göras under veckan.

Den här veckan är fokus mycket att få sista detaljerna klara. Jag kan avslöja att jag har gjort en rebranding, vad innebär det? Det innebär nya en ny grafisk profil (lärde mig på marknadsföringskursen jag gick att grafisk profil är viktigt), logga, hemsida, visitkort. Grafisk profil är det enhetliga exempelvis typsnitt så att en har samma på logga, hemsida, visitkort, nyhetsbrev så att det lätt går att känna igen att budskapet kommer från mig. För att det lätt ska gå att känna igen så ska en också ha sitt företags färger det brukar vara 3-5 färger som en håller sig till för att tydligt visa att detta är mitt företags innehåll. Dessa färger skapar en enhetlighet. Inte så lätt att bestämma vilka färger en ska ha och typsnitt, finns mycket fint och mycket att tänka på. Min grafiska profil har inte varit så genomarbetad tidigare, knappt funnits så det känns riktigt skönt att fixa detta och få alla delar klara på en gång.

Så här förväntansfull känner jag mig.

 

 

2 reaktioner på ”Sista hela veckan innan flytten

    1. Å ja nu ligger hemsidan uppe, bloggen får bibehålla sin look ett tag till, men kommer finslipas den med :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.