Packning pågår

Inte bara en flytt av bloggen/hemsidan som delvis fortfarande är pågående (har en del kvar att fixa med layouten, lite små grejer och en hel del bilder att lägga över innan jag är nöjd) nej samtidigt så håller vi på att flytta här hemma. Eller vi flyttar nästa helg inom Örebro, men till en större lägenhet en ganska mycket större lägenhet vilket ska bli skönt, två toaletter och två balkonger bland annat och några till trappor och ingen hiss så vi får in lite mer vardagsmotion ;)

Jag är ofta väldigt trött när jag kommer hem från jobbet både kroppsligt och i huvudet så nu i helgen har vi försökt röja så mycket som möjligt. Packa ner, rensa sådant som inte behöver ta plats i nya garderober och städa. Otroligt skönt att göra så mycket som möjligt så att allt går så smidigt som möjligt nästa helg och att det inte blir massor att göra varje kväll i veckan. Jag har lite flyttvana då detta blir min 6:e flytt i livet och varje gång lär man sig något nytt att ta med sig till nästa gång.

Så vackra färger ute just nu, har passat på att gå promenader i veckan och helgen och njutit av ljuset.
Så vackra färger ute just nu, har passat på att gå promenader i veckan och helgen och njutit av ljuset.

Vill inte prioritera bort min egen träning bara för att det är mycket just nu så har prioriterat ner bloggen lite under en tid, men nu efter denna helg så känns det som att jag börjar ha koll på läget igen så ska bli roligt att dela med mig av lite tips, trix och tankar kring träning igen. Har laddat energi genom promenader i ljuset när solen tittat fram och egen träning, dock inte så mycket morgonträning då jag varit så trött och istället för att pressa kroppen har jag lyssnat och planerat om.

saturdayworkout
Lördagsträning har blivit en standard i brist på morgonträning, så istället för träningsfria helger så har det blivit härlig och rolig lördagsträning.

Lördagar har blivit min nya träningsdag, hur skönt som helst då det är så folktomt på lördagsförmiddagar, oftast i alla fall. Jag gillar när det är lite folk så att jag kan träna ostört och inte behöver anpassa träningen efter utrymme eller utrustning, har i princip alltid bestämt vilka övningar jag ska köra innan träningspasset, tycker det är skönast så, då har jag koll på belastning och intensitet på träningspassen. Nu ska jag förbereda mig för en ny spännande och händelserik vecka!

8 reaktioner på ”Packning pågår

  1. Ja ska bli roligt med en ny stadsdel att utforska :) Å hade inte heller balkong i min förra lägenhet, dock ganska små balkonger jämfört med den vi har nu, men en åt vardera väderstreck så vi kan njuta av solen dygnet runt :P

 1. Såg på Instagram att du åt glass haha och blev så sugen! Är glassen från Add ice cream laktosfri? Hade jättegärna velat prova men då jag är känslig mot laktos så funkar det inte om den inte är laktosfri (eller möjligtvis låglaktos)…

  1. Den är tyvärr inte laktosfri, men jag är laktoskänslig och klarar av en liten mängd av glassen ca 1-2 dl, men det är ju lite olika det där. Den är supergod, har du laktostabletter? Det brukar fungera för mig :D

   1. Jaaa jag tror nästan jag får testa ändå. Får ta se till att ta tabletter innan så ska det kanske kunna gå :) pepparkaksglassen lät ju helt sjukt god!

    1. Så värt det, men rekommenderar inte att äta en hel burk som laktosintolerant det gillade inte min mage iaf :O haha men det är så gott! Pepparkaksdegen var ännu godare än vad jag hade trott så tycker absolut att du ska testa!! :D :O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.