Ny vecka, nya tag

En ny måndag och en ny vecka. Det har varit lite tyst här inne på bloggen. Det finns sina skäl, jag har inte haft motivation till att skriva. Livet är inte alltid en dans på rosor och ibland händer sådant som en inte kan kontrollera. Min faster gick tyvärr bort för drygt en vecka sedan. Den där förbannade cancern som varit framme. Så det har känts tomt när jag tänkt skriva. Vid andra omständigheter hade jag säkert spottat ut blogginlägg för har haft en hel del för mig som skulle kunnat passa att dela med sig av.  Men det kändes inte rätt i magen och då får det vara. Förra veckan var en liten si så där vecka. Fördel när en är sin egen chef så kan en anpassa jobbflödet utifrån sina egna behov (eller skjuta upp på framtiden rättare sagt). Det känns som den där första chocksorgen lagt sig och min hjärna fungerar lite mer pålitligt så nu har jag en hel massa att förbereda och fixa. Upptäckte att jag nämligen ska vara ledig i en vecka i början på juni, så nu finns det att jobba undan så jag verkligen kan vara ledig dom där dagarna. Det är mitt fokus i veckan. Vad är ditt fokus?

Det blev sommarvärme och grönt. Grönt är skönt, men jag har inte riktigt hunnit med i huvudet att det snart är sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.