En känsla av att ha koll

Känns som dagarna går undan just nu. I takt med att första sommarvärmen har gjort intåg så har också tiden utomhus dubblerats och tiden vid dator i princip varit obefintlig (endast till prioriterat jobb). Vad har jag fyllt mina dagar med då? Det är fortsatt högtryck på massage så spenderar en hel del tid på studion. Jag har även haft ca 10 MammaMage-konsultationer sedan min utbildning och minst 10 till behöver jag göra innan min examination. Så lärorikt och bra att göra så många på kort tid, känner hur kunskapen sätter sig mer och mer. Första dagarna var jag helt slut i huvudet, nytt moment, mycket kunskap och tips att förmedla och så vidare. Nu känner jag mig inte helt slut i huvudet efter en dag där jag haft konsultationer. Så skönt och roligt det där med att få en annan förståelse och syn på saker. Känns som en hel värld har öppnat sig.

Landa i det här med att driva eget

Träning både enskilt och i grupp kör jag på med och på onsdag är tanken att starta upp en MammaTräningsgrupp. Så det är väl vad som händer på jobbsidan. Känns som jag har en ganska bra koll på vad jag behöver göra om dagarna och vad jag behöver fokusera på vid olika tidpunkter. Känns som att jag börjar landa lite i det här med att sköta allt själv och ha koll på saker och ting. Det känns otroligt skönt. Även om det ibland bara blir kaos i huvudet. Jag ansvarar för ekonomi, bokföring, marknadsföring, återkoppling, branding, bygga upp strategier, fortbildning, skapa allt innehåll till marknadsföringen, analysera och utvärdera, nätverka och på det då utföra mina tjänster, träning och massage som det nu främst varit, men mellan varven förbereda föreläsningar och hålla dessa. Så ja när en börjar rabbla upp allt en gör är det inte så konstigt att det blir kaos mellan varven. Men jäklar i havet vad jag lär mig mycket!

Privat så är jag som vanligt när någon nära går bort, maxar tiden och försöker umgås så mycket som möjligt med Marko, familj och vänner. Den där känslan av att en aldrig vet när någon försvinner och att en inte har någon aning om hur mycket tid en har med varandra tar otroligt mycket plats.  Så en får inte skjuta upp saker därav maxa tiden. Även klämt in en hel del träning både utomhus och inomhus. Så skönt med utomhusträning i sommarvärme!

En bild från när jag stod på Studenthalvan och ambassadörade för Drivhuset med Felicia (som tog bilden). Också sånt som jag gjort sen jag tog min lilla bloggpaus.

Berätta vad har ni haft för er? Vad händer hos er?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.