Nu är vi igång

Idag körde vi igång, första Distriktsträningen körde vi idag. Så kul att vara igång på riktigt. Taggad till tusen. Det är något med att kliva ut på en fotbollsplan. Känslan, värmen, glädjen. Oavsett om en är tränare eller spelare. Idag hade vi dessutom sådan tur med vädret i fotbollsögon sett, vi hade ca 8 grader och strålande sol. Så härligt. Det ska bli ett riktigt roligt halvår och spännande, tror det kommer bli otroligt utvecklande. Tur att det inte är så länge kvar tills vi kör nästa träning.

Teori innan vi gick ut på planen
Nöjd efter träning och timmar i sol

Min egna träning

På dagens träningsprogram stod intervaller. Det är fortfarande lite isigt på en del ställen, men var inte alls sugen på att åka till gymmet. Kanske fick lite blodad tand på utomhusträning efter flera timmar i solen på dagen. Så nu ikväll så gick vi en rask promenad till Holmen, Marko tog en promenad, jag körde lite extra uppvärmning med löpskolning. Sen blev det intervaller. Det var flåsigt, jobbigt, men jag klarade det och sen tog vi en promenad tillbaka. Underlaget var bra, det låg lite is på kanterna, men själva slingan var isfri så det var skönt och kändes tryckt att kunna trycka på i farten. För att vara första intervallpasset utomhus så kändes det förvånansvärt bra. Lite spykänsla på slutet, kombination av att pressa sig och att ha ätit kanske lite för tight inpå, men den gav sig så fort jag slutade springa. Känns så skönt att jag hittade tillbaka till löparglädjen under förra året.

Marko fångade mig i farten, svårt när det är mörkt att få skärpa, eller menar svårt att få skärpa när jag springer så fort ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.