När inspirationen svajar

Jag har haft en bloggsvacka, vilket ni säkert märkt av. Tror det till stor del på senaste tiden varit väldigt lite egen träning och då blir jag inte lika motiverad att skriva om träning och så känns det som att jag skulle ha skrivit ALLT som finns att skriva. Sådant som kan hända när en bloggat i snart 11 år. Jag har varit väldigt förskonad från bloggsvackor, det är på senare år när det blir mycket jobb, mycket i huvudet. Nu var det den längsta förkylningen på evigheter som fått både energi och tankeverksamheten att vara i botten. Men tänker på bloggen och försöker komma på roligt att dela med mig av. Så nu tänkte jag fråga er, vad vill ni läsa om på bloggen? Vad tycker du om att läsa om? Är det träningstips, min egen träning, recept, tankar kring hälsa eller företagande? Skulle bli så himla tacksam om du orkar ta dig en minut eller två till att skriva ner vad du önskar mer av, en önskerubrik eller liknande för att hjälpa mig att hitta inspiration att blogga på igen.

Första morgonen på Malta, det blev många promenader, men inte mer än det för andra dagen blev jag rejält förkyld så det var ju lite trist.

Jag hade tänkt fotografera massor på Malta och fota träningspass och komma hem med massa inspirerande material. Blev dock förkyld andra dagen på resan och det rejält, så där så smaklökar och luktsinne försvann (nog aldrig varit med om så dålig aptit) och feber (!) vilket jag ytterst sällan har. Så jag har mest bilder från första dagen, sen är det glest… Så typiskt. Men nu ska jag förhoppningsvis få vara frisk hela året ut, tycker mig ha klarat av årets dos av förkylningar under Augusti ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.