Motivationshöjaren – Nya träningskläder

I förra veckan fick jag hem nya träningskläder som jag beställt. Två par tights och en träningstopp. Allt från märket Craft Sportswear. Nya träningskläder kan verkligen vara ett av dom säkraste motivationskorten som finns. Nu är min träningsmotivation väldigt hög ändå då jag följer ett träningsprogram som får mig att längta till varje nytt träningspass, men alltid roligt med extra motivation. Behövde nya tights då några tvättats ur och ett par tyvärr gick sönder då när jag ramlade här om veckan.

Så här stark blir en i nya träningskläder

Motivationsboost

Jag beställde alla plagg i storlek M, tycker alltid att det där med storlek är en utmaning när en beställer. Jag beställde deras studio collection som passade perfekt. Jag beställde även deras Breakaway Shape tights, men dessa var lite miss i designen, för jag fick inte upp dessa över ens halva låren då midjan var så tight. Dock satt dom riktigt bra över vaderna, så om en har mindre lår och rumpa än midja är dom säkert supersköna.  Skickade tillbaka byxorna och skickade även feedback om passformens brister. Så tyvärr bara ett par nya tights, men ett par otroligt sköna och snygga. Jag invigde kläderna i förra veckan och nu vill jag köra varendaste träningspass i mina nya kläder. Känner mig stark som tusan och snygg som tusan i dessa kläder. Älskar känslan! Tänk vad lite träningskläder ändå kan göra. Så nu längtar jag om möjligt ännu mer till varje träningstillfälle.

Hur snygga kläder och ser ni vad jag ser? Det börjar träda fram magrutor, endast övre delen, nedre delen är dom inbakade i lite fluff säkert förvarade, men jäklar i havet vad jag faktiskt blivit stark i bålen senaste året!
Så här ser det ut bakifrån. Snyggt eller hur!?

Bra knep i vintermörkret

Jag brukar inte uppmuntra till konsumtion, men att investera i nya träningskläder anpassade för ändamålet är en riktig motivationshöjare. Så är du i behov av träningsmotivation och nya träningskläder så rekommenderar jag att investera. Det är ett bra knep nu när mörkret gör det lite motigare för många av oss att ha energin till att orka ta oss ut eller iväg till träningen.

1 reaktion på ”Motivationshöjaren – Nya träningskläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.