Frukostbufféns höjdpunkter

Sömn kan vara underskattat. Sovit som en klubbad säl i natt. Somnade rätt snabbt igår också, skönt för en som mig som kan behöva flera timmar för att komma ner i varv och somna. Speciellt när jag inte har min sambos andetag att andas i takt med.

Frukostbuffé på ingång

Nu har jag haft en stund där jag vaknat till i lugn och ro. Först hade jag tänkt ta en promenad, men sov lite extra istället. Kommer nog ha tid för promenader senare i helgen. Sömn är A och O för mig för att jag ska fungera och efter brist på det under gårdagen så känner jag mig nu som människa igen. Ska strax kila ner och äta lite frukostbuffé. Jag älskar frukostbufféer, mums. Igår intog vi frukostbuffé på Åre Bageri eftersom vi kom hit väldigt tidigt.

Vi tog en promenad dit och dimman låg tät.
Min frukost tallrik omgång ett! Haha var så hungrig blir så om en inte sover på natten. Fick ju en 12 timmars fasta kan en säga. Så då var frukostbuffé nödvändigt.
Favorit på frukostbufféer är fruktbrickan, det är ett stort plus om det finns på en frukost. Så nu ska jag kila ner och se vad hotellet bjuder på för frukost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.