Ett tips och lite boende

Hoppträning, är det något du är intresserade av? Eller vill du förbättra ditt löpsteg eller bli spänstigare? Då finns det en artikel på Bloggar om Hälsa som du bör ta dig en titt på. Jag har nämligen skrivit om just det ämnet och artikeln hittar ni på länken ovanför.

Boendet just nu

Vi kom fram till Åre denna morgon. Haft en härlig dag, men varit otroligt trött. Sov inte alls bra på tåget, sov knappt alls faktiskt. Blev även lite snurrig efteråt. Känt av hela dagen hur det gungar lite fram och tillbaka, precis som efter en åkt båt. Väldigt obehagligt, men blev bättre en stund mitt på dagen i alla fall. Är helt slut nu efter en lång dag som nästan känns som en evighet då gårdagen aldrig riktigt tog slut.

Så här kommer jag bo fram till Söndag, helt otroligt härligt! Utsikten syntes inte på förmiddagen, men den är ut mot vattnet. Sååå fint!
Och från andra hållet. Just nu ligger jag nerbäddad och pratar med sambon. Drömmen hade vart att han hade legat i ena delen av sängen.

En natur upplevelse

Så otroligt fint här i Åre, jag bara blickar ut mot fjälltopparna och bara njuter. Känner att jag måste dela med mig av en bild. Vill ni hänga med lite i vad vi gör så kan jag hett tipsa om min Instagram och följa mig där.

Vackert med solen under några timmar i backarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.