Fotboll i fokus

Helgen gick undan, men kanske inte så konstigt då jag jobbade i fredagskväll. Det är julbordstider så jag ska jobba lite extra på Conventum med servering i december. Vi ska åka bort i januari och då passar jag på att jobba lite extra nu när det efterfrågas så får jag lite extra pengar till reskassan. 

Jag slutade rätt tidigt i fredags, somnade vid ett tiden, men kände mig ändå typ bakis på lördagen. Blir så trött efter dom där arbetspassen. Därför lät jag lördagen vara en dag utan måsten. Jag spenderade förmiddagen framför vinterstudion, gick vid ett en promenad till gymmet. Kom hem vid klockan fem (hehe långpass, plus att det tar 40-45 min att gå enkel väg). Det var typ min lördag, sov en stund när jag kom hem och sen var jag så pigg så jag städade för att göra av med energi. Soft dag utan måsten och krav. Bra att sänka ribban ibland. 

Fotbollssymposium Fotboll i fokus

Söndagen blev det tidig uppstigning, Marko skjutsade mig till Universitetet där jag spenderade större delen av söndagen. Under helgen var det fotbollssymposium anordnat av Örebro Läns fotbollsförbund. En hel helg med föredrag, föreläsningar och kunskapsutbyte kring fotboll. Jag hade gärna velat vara med både lördag och söndag, men jag visste att jag skulle jobba fredagkväll/natt så jag var ändå klok och tog bara en av dagarna. Hade aldrig orkat hålla fokus på lördagen så bättre med en dag än ingen. Jag hjälpte till som funktionär, men kunde ändå vara med och lyssna på föredrag och fick med mig både inspiration och nya tankesätt. 

Jag älskar hur peppad och motiverad jag blir efter sådana där inspirerande dagar. Jag älskar att lära mig nytt, det finns så mycket att lära. Jag ser fram emot att få ta med mig det jag lärde mig ut i praktiken. Sådant är ju häftigt, när en läser om något, typ pedagogiska principer och så ser en hur det fungerar i praktiken. Eller skapa motiverande miljöer och så ser en hur en lyckas omvandla teori i praktik, det är häftigt! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.