Extrajobb med vinterkänsla

Hallå där, här är dygnsrytmen lite omvänd. Har jobbat extra torsdag och fredag med att servera på Vintergalan som gick av stapeln på Conventum. Det har inneburit jobb till småtimmarna. Sedan när en kommit hem tar det någon timme innan jag somnat för har varit så uppe i varv. Det resulterade att när jag vaknade idag så var klockan halv tolv! Jag sover sällan längre än till tio och det är ovanligt i sig. I fredags vaknade jag halv nio så var nog aningens tröttare idag. Att vakna vid lunch har gjort att den här dagen bara försvann. Myst i soffan framför vinterstudion hela dagen för att sedan växla över till Nobel. Vid klockan åtta tog vi oss iväg till gymmet en timme. Har inte fått in någon egen träning varken torsdag eller fredag så det var skönt att vara iväg och utmana musklerna.

Inte suttit på rumpan i alla fall

Har dock fått en hel del rörelse dessa dagar. Gårdagens jobbpass resulterade i 29600 steg, plus ca 5000 steg på förmiddagens PT-jobb så jag har inte varit stilla direkt. Torsdagen var lugnare så då blev det ca 26000 steg (hade mina bord mycket närmare diskstationen och jobbade 1 timme mindre). Nu blir det inget mer extrajobb i år, har fullt upp med mitt egna, men haft två fartfyllda och roliga dagar. Vintergalan är rätt rolig att jobba då en får höra showen och hinner se delar av det hela också. Mycket folk och timmarna bara springer förbi. Igår var det ca 2400 gäster och vet ni vad, vid ett av mina bord satt ett företag från Katrineholm. Vad är oddsen att det var just i mitt bord? Titta på bilden nedanför så förstår ni vad jag menar.

Ser ni mig? Längst fram till vänster om scenen där hade jag mina bord, jag har vit skjorta och förkläde ;) Maffigt med så mycket folk. Även fullt med folk uppe på balkongen där kortet är taget.
En av artisterna var Petra Marklund, hon kan verkligen få igång publiken, vilket proffs!

Återhämtning och planering

Eftersom jag haft en ganska intensiv vecka så fick helgen bli en lugn en. Så glad över det när jag vaknade att jag inte hade något planerat för kände mig lite överkörd. Imorgon blir det lite planering inför nästa vecka, tvättstuga och adventsmys. Vad har ni haft för er denna helg och har ni några mysiga planer inför tredje advent?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.