En riktig skräp dag

Igår var det en riktig skräp dag, en riktigt usel dag. Inte bara det irriterande och deppigt på grund av valresultatet. Utan en del annat smått irriterande under hela dagen. Ni vet sådana där dagar när allt bara har en tendens att inte riktigt gå som man vill. Alla dagar är inte solsken inte i mitt liv heller även om jag försöker bemöta livet med en positiv inställning. Hade lite PT tid på morgonen och några timmar på kontoret innan jag helt enkelt bara bestämde mig för att gå hem istället. Kände att jag vill inte sitta på kontoret när jag inte känner mig pepp, det är min motiverande miljö. Då känns det bättre att göra något annat istället. Tog en sväng förbi en cykelaffär på väg hem. För en vecka sedan gick min kedja av på cykeln så lämnade in den på lagning igår. Det var skönt att få det fixat. Det var väl i princip det som var bra igår och att jag under tiden satt på Studio Green och fick prata av mig med mina fina kollegor. På kvällen fick jag sedan ett sorgligt besked. Fuck cancer! Så trött på den där skit sjukdomen och sorgen som den skapar. Ta hand om varandra.

skräp dag ljus i mörkret

Igår en skräp dag idag en ny dag och nya möjligheter

Idag är en ny dag som jag hoppas kan bli lite ljusare. Jag ska iväg på frukostmöte med Drivhuset nu och sen träna ”mina” mammor för sista gången utomhus och därefter blir det att massera fram till kl 19 ikväll. Varannan torsdag är långdag, fast det brukar gå så otroligt fort eftersom jag har en massa olika arbetsuppgifter under dagen. Har en liten lucka än så länge mitt på dagen så då blir det antingen att sitta med lite administrativt om den inte fylls upp. Ofta har de där luckorna en tendens att fyllas upp när en planerar att göra något annat.

Vad gör ni idag? Hur har ni haft det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.