15 saker jag vill göra i sommar

Juni är på ingång och för att peppa igång mig själv lite så tänkte jag göra en lista över vad jag vill göra i sommar. Jag behöver fylla på med roligheter att se fram emot.

Att göra i sommar

 1. Paddla kanot. Förra året bjöd jag med min vän Anna som fyllt 25 på en dagstur med kanot. Vi hade en hel dag på sjön och har redan bestämt att vi vill göra det till en årlig tradition. 
 2. Äta jordgubbar i mängder. Jag älskar jordgubbar. Här om dagen så köpte vi 1 L och det var riktigt söta och goda så slurp sa det så hade jag råkat äta upp allihop, Marko blev aningens förvånad och undrade var jag lagt jordgubbarna, så fort gick det. Hihi
 3. Springa i shorts, jag har inte ännu varit ute på någon tur i shorts, men snart ska jag inviga mina träningsshorts, då är det sommar! 
 4. Utomhusträning, jag ser fram emot att köra ett träningspass i mina föräldrars trädgård eller leta upp en härlig trappa att flåsa på i. 
 5. Promenader i vackert grönskande landskap. Sommaren är så vacker, den här bloggen brukar ha en tendens att bli någon typ av hobby naturfotograf blogg sommartid. Har oändligt med bilder på blommor, solnedgångar, gröna ängar och så vidare. 
 6. Äta massa glass. Glass hör sommaren till.
 7. Plocka sommarkantareller. Det är något visst med att vandra runt i skogen och spana efter dessa gula goda ting. Meditation för själen. 
 8. Spendera tid vid havet. Jag behöver inte nödvändigtvis bada, men det är något med doften och brisen vid havet.
 9. Njuta av goda smoothies. Typ som den här. 
 10. Göra dagsutflykter och se sommarpärlor som finns nära. Förra sommaren besökte vi exempelvis Ericsbergs Slott, en nära sommarpärla.
 11. Njuta av semester. Förra året hade jag inte möjlighet att ta så mycket semester. Men i år så ska jag ha två veckor ledigt i Juli (!) och en vecka i Augusti. Woho lyxlirare.
 12. Ha picknick, å vad mysigt det är att packa med sig picknick och bara hänga utomhus i gott sällskap.
 13. Se en solnedgång. Solnedgångar är magiska, älskar att se solen gå ner, speciellt om en är nära vatten. 
 14. Morgonträna, det är något extra magiskt med morgonträning under sommaren. Att vakna med naturen och luften är ofta väldigt lätt en tidig sommarmorgon.
 15. Läsa minst en bra bok. Att läsa hör sommaren till och jag kan se framför mig hur jag slukar någon spännande bok under semestern.

Vad ser ni fram emot i sommar? Har ni några planer?

6 reaktioner på ”15 saker jag vill göra i sommar

 1. Kanot – eller kajak står på min to-do list med! Och förhoppningsvis löpning i shorts, glass , ja väldigt många av punkterna faktiskt! Låter som en härlig sommar!

  1. Å låter härligt, jag tror starkt på att detta blir en bra sommar, har haft en bra start :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.