En arbetsplats att trivas på

Påsken är förbi. Hoppas att ni hade en härlig sådan. Jag har sovit massor, tagit några långpromenader och ätit massor av gott. Vi spenderade några dagar hos Markos föräldrar och några hos mina. Skönt och välbehövligt med lite avkoppling. Behövde ladda batterierna då jag känt mig rätt sliten efter min galet intensiva period med att få ordning på studion. Så passade perfekt med långledigt och koppla bort jobbet lite.

Skapa en arbetsplats en trivs på

Just nu skulle jag kunna bo på jobbet, det finns något att göra mest hela tiden och jag älskar studion. Jag lyssnade på podden Ett jädra liv med Swica & Clarén i förra veckan när Sara Rönne var gäst. Då pratade dom om arbete och hur dom gillar att ha sin arbetsplats. Det pratades om att ha det lite som ett vardagsrum, bekvämt och hemtrevligt, eftersom en spenderar ändå större delen av dagarna på jobbet. Stämmer så in på hur jag tänkt kring mitt nu när jag fått chansen att inreda allt själv. Jag har valt varma textiler, hemtrevliga detaljer och färger som jag trivs i. För jag kommer ju spendera så många timmar här och då vill en ju trivas. Sen vill jag även att alla som kommer hit ska känna att det är en personlig miljö inte sterilt och avskalat. Nu är det väl lite så att jag trivs så bra att jag inte vill gå hem, Marko har fått komma hit några dagar efter jobbet istället för att åka hem. Lite nyförälskelse över det hela.

Så mysigt på min arbetsplats
Bästa köpet (utöver träningsutrustningen), mina fåtöljer. Sååå himlans sköna!
Fick hjälp under gårdagen att sätta upp draperiet runt massagedelen. Perfekt och skönt att ha det lite avskiljt.
Finns så mycket att leka med så har svårt att planera mina PT-kunders träningspass numera då möjligheterna är så mycket större.
Massagedelen blev lite mysigare när draperiet fick rama in det hela.
Min personliga favorithörna här sker en hel del av min egna träning just nu.

Målsättningar

Utvärderade första kvartalet igår och satte mål för nästa kvartal jobbmässigt. Första delen i det hela var att titta på vilka mål jag hade för i år. Mitt absolut största och enda mål egentligen (alla ledde mot det stora målet) var att hitta en lokal och öppna upp träningsstudio. Oops råkade fixa årets mål på första tre månaderna. Så fick helt enkelt skapa nya mål för i år. I mitt huvud har jag jobbat så länge för detta, men ibland går det bara så jädrans fort när det väl händer, tänk vid nyår hade jag inte ens sett denna lokal och nu har jag snart varit på plats i en månad. Så himlans nöjd med mig själv faktiskt och att jag skapat allt detta, det har inte alltid vart så himlans lätt, men så glad att jag stretat på. Steg för steg. Så viktigt med tydliga mål om en inte vill stå och stampa oavsett om det gäller jobb, träning eller livet i övrigt.

2 reaktioner på ”En arbetsplats att trivas på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.