Det här vill jag att 2019 ska innehålla

Personligt

 • Ta hand om mig själv. Det kan låta diffust och klyschigt. Men att ta hand om mig själv är en viktig del för att jag ska kunna ta hand och hjälpa andra i mitt jobb. Det gäller balans i träning, mat och återhämtning något som jag börjat nå 2018 och vill jobba vidare på.
 • Mindre scrollande i flödena. Jag har en tendens att ibland sitta alldeles för mycket med näsan i telefonen. Jag vill minska min skärmtid då jag mår bättre med mindre skärmtid.
 • Förra året hade jag som mål, mer natur. Och det tar jag med mig in i 2019. Kanske inte nödvändigtvis mer natur, men fortsätta ha naturen och upplevelser i naturen som en del av min vardag.
Ta hand om mig själv, fortsätta lyssna inåt och vårda det jag har.

Arbete

 • Fortsätta utveckla mitt företag. Under 2018 tog jag ett stort kliv och i år vill jag fortsätta bygga där jag är. Utveckla, förfina och bygga på.
 • Utvecklas i min roll som tränare. Jag skrev förra året att jag kände att jag utvecklats mycket och jag kan säga att jag utvecklats ännu mer under 2018. Jag tror att min roll som Distriktförbundskapten kommer utveckla och vidga mitt ledarskap och ser fram emot den delen.
 • Träningsresan, jag ser så fram emot min allra första träningsresa och det ska bli så kul att få testa på och få jobba en hel vecka med en och samma grupp. Det finns platser kvar så passa på att boka!
Träningsresa hit, vem vill inte det liksom, grönska och klarblått vatten!

Träning

 • Fortsätta träna på flåset. Jag har saknat konditionsträningen och är så glad att jag fått in löpningen i mitt liv igen. Det ska jag jobba mot att bibehålla. Vanan att springa.
 • Bygga muskler och bli starkare. Jag gillar det träningsprogram som jag tränar efter nu och ser fram emot att se hur utveckling fortskrider. Jag har redan märkt att jag blivit starkare och just nu är det precis vad jag vill med min träning.
 • Ha kvar friidrotten som prestationslös. Det är kul att träna något bara för att det är roligt och jag har aldrig tidigare tränat en idrott utan att ha ett prestationsfokus. Jag vill fortfarande utvecklas, men att bli någon super friidrottare är inte mitt mål. Hobby nivå är kul och så vill jag fortsätta hålla det.
 • Några drömmar som jag har, jag kanske inte når alla 2019, men detta är lite av det jag vill träna mot.
  • Klara chins igen med min kroppsvikt (en gång i tiden gjorde jag det, idag klarar jag bara med hjälp av gummiband)
  • Stå på händer utan hjälp av vägg. Jag tränar mycket handstående just nu, men vågar inte riktigt peta ifrån väggen. Det vill jag klara av.
  • Pistolsquat. I mitt träningsprogram så nöter jag pistolsquat och det bättrar sig, men jag är inte där ännu.
  • 100 kg i knäböj det är drömmen att vara så stark att tresiffrigt går att pressa upp.
Tänk att kunna stå utan en vägg, sjukt imponerad av alla som kan.

Har ni några önskemål på vad ert 2019 ska innehålla?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.