Min start på året

Hej på er, hur har året startat för er? Här rullar dagarna på i en ganska skön takt. I den här branschen märks det alltid att det är nytt år och många som vill komma igång med träningen. Jag tycker det såklart är superkul eftersom jag får träffa en massa nya peppade personer som vill ha hjälp med sin träning.

Smygstartat och planerat

Jag har inte dragit igång verksamheten på full fart ännu. Detta eftersom jag ska resa bort redan imorgon faktiskt. Jag har kört gruppträning, personlig träning, massage och gravidträning, men ingen MammaTräning, den startar när jag kommer tillbaka. Det har varit ganska skönt för den tiden har jag lagt på planering av 2019. Jag har känt mig väldigt mätt på målsättningar. Jag tror att jag laddade så otroligt mycket mentalt för det här med träningsstudion och när jag nådde det målet så blev det lite som att luften gick ur. Jag brukar annars avsluta året med att planera, men i år hade jag ingen lust. Jag har haft små mål under 2018 och inte känt mig sugen på att sätta upp några större mål. Men så i fredags så föll andan på och nu har jag gjort en planering för året. Det är inga stora projekt mål, men det är skönt att ha något tydligt och motiverande att jobba mot. På en lagom nivå utifrån den energin jag hunnit lagra in. Mitt mål är mycket att fortsätta bygga på det jag har och utveckla mina tjänster. Det känns skönt.

Flera sidor med planering och utvärdering

En del fotboll

Förutom att jag har sysslat med planering och dragit igång verksamheten lite gran här i studion så har jag tittat på en hel del fotboll senaste veckorna. Eller futsal, det är två olika sporter. Kul jobb, att titta på fotboll, vi har även haft planeringsmöte och det är kul att vara igång. Mitt jobb som distriktförbundskapten innebär bland annat att jag ska titta på spelarna i sin hemmiljö och det har varit en hel del cuper nu senaste så då har jag kunnat titta på flera lag samtidigt. Min fotbollsådra har legat lite vilande, men nu är den vaken vill jag lova känner mig riktigt motiverad för det här.

En del egen träning

Jag har även tränat på och fått in 6 stycken träningspass i år. Idag körde jag träning på morgonen, det är ju lite mer folk än annars på gymmet så här års. Så när jag har möjlighet så trycker jag in träningen på tider som det är lite lugnare på gymmet för att få ett flyt i träningen. Jag gillar inte att behöva planera om mina övningar eftersom jag kör efter ett träningsprogram och övningarna ligger i en specifik ordning av en anledning. Och nu när det är så mycket folk blir det därmed lätt alldeles för mycket väntan på utrustning. Det var länge sedan jag tränade på morgonen, men det var riktigt skönt. Fick lite student feeling då tränade jag ofta på morgonen/förmiddagen.

Hoppas att du haft en härlig start på året och om du inte ännu satt dina nyårslöften eller målsättningar eller inte riktigt känner dig nöjd med dom, då ska du kolla in bloggen imorgon, för jag har skrivit ihop ett inlägg som kan hjälpa dig ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.