Cert. MammaMagetränare

I maj gick jag utbildningen cert.MammaMagetränare. En del i utbildningen var att göra praktik hemma. Att träffa nyblivna mammor och även kanske inte så nyblivna mammor för att se skillnad och lära sig det en lärt sig i teorin lite mer i praktiken. Därefter skulle en filma en examinationsvideo som skulle innehålla vissa moment och så skulle denna skickas in. Därefter en examination i grupp utifrån sin video.

Godkänd på min cert.Mammamagetränar examination

Jag fick prestationsångest kring videon. Ville få den perfekt och det första försöket misslyckades totalt. Jag stod framför kameran i vissa lägen och jag blev nervös när videon spelades in så jag blev riktigt irriterad på att höra mig själv. Så efter ett tags funderande så bestämde jag mig för att inte skicka in den filmen utan filma en ny istället. Alltid svårt att hitta tid eller prioritera tid till sådant, speciellt under hösten kan jag tycka, men i december (av alla månader) filmade jag till sist. I mellandagarna redigerade jag filmen och i början på året så såg jag till att boka ett examinationsdatum. I tisdags ägde min examination rum och det gick strålande. Blev godkänd och igår fredag fick jag mitt diplom.

Examinationer och prov skrämmer mig. Jag vet så många prov jag gått till och tänkt jag kommer inte kunna svara på en endaste fråga för jag har inte förstått något. När jag sedan sitter på provet eller tentan och ska svara på frågorna så har jag kunnat svara på i princip allt som rinnande vatten, knappt behövt fundera över svaren och gått därifrån med tanken ”å detta var lätt” för att i nästa sekund tänka, ”Jag kanske svarade fel på allt”. Någon som känner igen sig? Därmed alltid skönt när en får svaret direkt. Så onödigt att jag nojjar, jag vet ju att jag är duktig och kan mycket, jag är och har ju alltid varit hängiven i mitt lärande, men ändå alltid det där tvivlet som ska spöka. Tycker att det blir värre och värre ju mer jag lär mig också. Jag får alltid känslan när jag lär mig något nytt att vad lite jag kan och  vad mycket det finns att lära sig kvar.

Här har ni den, min certifiering.

Så skönt att ha det klart. Jag har lagt till på hemsidan så att en kan boka in privat MammaMage-konsultation. Och som vanligt startar jag upp MammaTräningsgrupper med jämna mellanrum och där har vi mycket av MammaMage tänket med oss. Ett litet firande denna vecka och skönt att inleda året med att bocka av något som hängt över mig i ett halvår.

2 reaktioner på ”Cert. MammaMagetränare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.