Ett år tillbaka

Pling, du har minnen att se tillbaka på. Om ni har Facebook vet ni vad jag menar, dagens minne är att jag och Marina på Studio Green varit vänner i ett år. Det innebär att jag för ett år sedan bestämde mig för att hyra in mig på Studio Green. Ett helt år har redan gått! Så otroligt snabbt tiden har gått.
massagerum
Min lilla oas, mitt massagerum
Om någon hade sagt till mig att mitt liv skulle se ut som det gör nu för ett år sen hade jag nog blivit ganska glad, men det hade nog också känts smått overkligt Jag hade en ganska turbulent sensommar/start på hösten och det ena ledde till det andra, arbetsplatsen jag älskade förändrades till något som fick mig att säga ifrån och gå därifrån efter en hel dels kämpande. Det är inte bara jag som lämnade stället utan nästan alla mina vänner har också lämnat arbetsplatsen under året som gått, rätt trist när det blir så, men även glad att mina vänner slipper en destruktiv miljö. Även om den tiden var otroligt jobbig och satt sina spår mentalt, så är jag glad att jag fick knuffen att ta tag i och våga satsa på min dröm och på mitt företag.
vandrare
Glad att jag tog chansen, att den där knuffen ledde mig in på denna väg..
Det här har varit ett otroligt tufft år, det har varit utmanande, roligt, jobbigt, hopplöst och lärorikt. Det är mycket att tänka på när man drar igång ett företag och ska leva på inkomsten. Jag har funderat över mitt val ett antal gånger, men varje gång det känts som värst så har det dykt upp något som fått mig att inte ens kunna tveka. Jag älskar mitt jobb, men det har sina toppar och dalar så klart, men det hör väl livet till. När det känns motigt så brukar jag tänka på tråkiga sommarjobb som jag haft tidigare och då blir jag glad att jag jobbar med precis det jag vill, träning, hälsa och människor och har möjligheten att forma det precis som jag vill.
Ser ert liv ut som ni hade tänkt er för ett år sen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.