Midsommarintervaller i backe

På lördagsmorgonen vaknade jag när de flesta i huset fortfarande sov och solen strålade in genom fönstret. Så jag snörade på mig skorna och gav mig ut runt Runnsjön, det började som en promenad med tanken på att välja ut en av backarna till intervaller då jag hade kameran med mig. Men det var så väldigt mycket Bromsar som ville bita mig så jag sprang en bit, stannade och fotograferade sprang lite till. Valde en backe körde några intervaller, gick en bit, stannade och fotograferade, sprang en bit, satte mig vid sjön och filosoferade, gick, hittade en ny backe och sprang upp och ner för och så vidare.
Jag tror det tog mellan 1½-2 timamr för mig att ta mig runt (sträckan är ca 6,4 km). Det var så otroligt härligt, prestigelöst och skönt att inte ha någon tid att passa, något mål och bara göra precis det som jag kände för. Att vädret var magiskt och att rundan bjuder på en hel del skugga, men ändå solglimtar gör att det är perfekt för att njuta av sådant här väder och löpning. En sådan där drömtur helt enkelt, det är ju sällan man inte har några som helst måsten eller tider att passa.

Så skönt att starta dagen med den turen. När jag kom tillbaka till huset hade folket börjat vakna till och vi gick ner till stranden. Jag har ”badat” hoppad i och kom upp lika snabbt :O haha men första doppet är avklarat nu ;) Hoppas ni haft en lika fin helg som jag haft och att ni får en härlig vecka!

6 reaktioner på ”Midsommarintervaller i backe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.