Den där föreläsningen

I söndags höll jag i en föreläsning om styrketräning för fotbollsspelare som sagt, det var ett energirikt gäng grabbar som trängde ihop sig för att lyssna med papper och penna i högsta hugg. Känslan efteråt var bra, det kändes roligt och det kändes som att jag lyckades få det hela på en bra nivå och lyckades få killarna involverade och engagerade i det hela. Alltid roligt när det är en skön känsla efteråt, även om jag som sagt alltid kommer på saker som jag kan göra bättre, men det är ju det som är tjusningen, jag lär och utvecklas för varje gång.
 
Det är roligt att föreläsa för barn/ungdomar mellan varven, vuxna kan vara så tysta och inte våga säga något när man ställer frågor, men dessa grabbar ställde frågor och när jag körde liknelser så hörde man spontana ”Jaaa det där har jag varit med om” och skratt av igenkänning. Det blir mer avslappnat och roligare på så vis, när det inte är så stelt och blir diskussioner i det hela, vi vuxna kan vara så rädda för att säga något ”dumt” eller ”fel”. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.