Ambassadör för Add Ice Cream!

Wiho! Precis som rubriken avslöjar så är jag en av Add Ice Creams nya ambassadörer. Det var en ganska lång process som började i April, men jag kände direkt att det här är något jag vill och ni som känner mig vet hur det brukar sluta ;) Glass som är god och nyttig är väl något som vi alla behöver och Add Ice Creams hälsotänk går hand i hand med mitt tankesätt så då vill jag ju såklart vara med och sprida detta. Add Ice Cream vill göra det enklare för oss att välja ett bra alternativ och vill visa på att det inte behövs tumma på smaken bara för att man vill ha ett nyttigt alternativ. Så när jag fick samtalet (ni vet det där roliga samtalet som jag hintade om förra veckan) att jag nu ingår i Add Ice Cream teamet så blev jag riktigt glad. Ser så otroligt mycket fram emot detta och har en sådan där pirrig härlig glädjekänsla i kroppen. Om ni vill veta mer om Add Ice Cream och hitta återförsäljare så titta in deras hemsida.
Har ni testat glassen?
 

2 reaktioner på ”Ambassadör för Add Ice Cream!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.