Svettig fredagsstart

Idag är jag ledig! Vilken lyx med tre dagars helg, men har ”råkat” jobba en hel del denna vecka och inte gjort ett dyfft här hemma, så blir nog att fräscha upp här så inte direkt som jag hade tänkt när jag planerade in min tredagarhelg, då var tanken att bara hänga och ladda energi. I Januari gjorde jag en planering för hela året jobbmässigt och min kalkyl var att Juli skulle vara en lugn månad, men i mitt liv är inget logiskt så Juli har varit en av månaderna med mest jobb hittills i år, super roligt! Men min planering spricker därmed också.
 
Jag startade dagen med sovmorgon, laddade upp för gymmet, tog en promenad dit och sen körde jag ett ritkigt svettigt träningspass! Har kört helt annan träning än vad jag gjort på mycket länge och det har verkligen tagit fram min träningsglädje, shit vad jag krigade idag. Efteråt svettades jag som en tok som vanligt, men nu har jag lärt mig att slänga i ett ombyte i väskan så att jag inte behöver gå hem genomsvettiga kläder och frysa. Det syns inte på bilderna hur svettig jag var, vilket lite är en besvikelse.. hihi Stretchade också efter dagens träning, har slarvat med det och det märks, så nu blir det skärpning, i alla fall ett tag, jag är en periodare på stretching ;) 
 
 
Lite after workout har slinkit i min mage och nu ska jag fortsätta plocka här hemma. Känns i alla fall skönt att veta att jag inte har några tider att passa och kan ta allt i min egen takt :) Ha en härlig fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.