Promenad i hästhagen

Jag har tröttnat på att promenera i mina näromdråden så tog bilen bort mot Karslund och Hästhagen (området heter så) där finns det massor av fina promenadspår, jag har gått dit tidigare, men det tar cirka 40 minuter enkel väg att gå dit och det är riktigt tråkig väg genom ett industriområde så när jag ändå hade bilen tänkte jag varför inte. Ibland är det skönt med miljöombyte. 
 
Cirka två timmar tog det för mig att gå 5 km, hittade så mycket fint att ta kort på. Jag fick även för mig att jag skulle fånga ett snyggt hopp med hjälp av självutlösaren, vilket tog ett antal försök och fick även några konsitga blickar från några som passerade. Har dock slutat bry mig om det, visst det kanske ser konsitigt ut att jag springer och hoppar framför en kamera 15 gånger, men hellre det än tråkig och sammanbiten. Jag hade galet roligt åt alla bilderna som blev misslyckade och envisen som jag är gav jag mig inte fören jag hade en som jag var nöjd med. Sen hittade jag vilda hallon som jag stod och åt ifrån en stund också. En riktig njutar promenad med andra ord. 
 
 

2 reaktioner på ”Promenad i hästhagen

    1. Ja, jag har verkligen börjat släppa på det mer och mer, förr hade jag svårt för att använda självutlösaren bland folk om jag inte hade med mig någon som kunde fota. Men nu kör jag ändå och det är jag så glad för och dem flesta är ju trevliga eller ler bara när jag står själv med min kamera och leker :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.