Mjölksyra och darriga armar

Denna onsdag var jag tidigit till gymmet och det ska jag försöka se till att vara oftare, så lugnt och skönt på morgonen jämfört med kvällarna, nästan glömt det och jag älskar morgonträning! Det ger en sådan skön känslan som oftast håller i sig hela dagen vilket resulterar i en bra dag. Nu är det mycket morgonpromenader, men idag blev promenaden till och från gymmet och det är ju inte dumt det heller.
 
Träningspasset blev ett överkroppspass, mage, axlar och armar med högreps och till stor del endast egna kroppsvikten. Det resulterade i en massa mjölksyra och en väldigt darrig kropp. Fick ligga på golvet en stund efter att jag var klar för kroppen var helt slut. Älskar den känslan, älskar att pressa ut varje liten gnutta med kraft! 
En av dagens övningar blev push press med en squat, försöker lägga in lite benträning varannan dag för att stärka musklerna kring mitt knä. 

2 reaktioner på ”Mjölksyra och darriga armar

    1. I love it! Har kört mycket styrketräning för att bygga upp och hålla efter kroppen i lugn takt då min kropp har behövt det, men mjölksyreträning är sååå roligt! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.