Karaktär genom att pressa gränser

Igår var en tuff måndag, jag hade alldeles för lite sömn på grund av massa faktorer, fotbollen som fick mig att stanna uppe i söndags riktigt länge, sen hade jag svårt att somna, vaknade av illamående (åt svamptoast på kvällen och misstänker att det kan ha varit någon svamp som inte var så bra alternativt någon jordbakterie, det gick tack och lov över och jag slapp dejta toastolen) sen vaknade jag av fåglarna klockan halv fyra, somnade om och drömde mardrömmar. Ja ni förstår inte en toppen natt. 
 
Hade en lång arbetsdag jobbade 8-18 och när jag kom hem så var jag så tom på energi. Hade planerat hela dagen för att träna, men det tog emot att ta sig iväg. Blev sittandes i soffan, åt lite och funderade på vilka övningar jag skulle köra. Halv nio tog jag mig iväg, ofta brukar jag skippa träningen om tiden rinner iväg på det sättet, men så jäkla glad att jag tog mig i kragen och tog mig till gymmet. Körde ett högintensivt benpass, lite modifierat då mitt knä fortfarande gör lite ont, men känner att även om träningen gör ont, har jag mindre och mindre ont efter varje träningspass, så det är bara att bita ihop under träningen och göra så mycket som går.
När endorfinerna kickar in och man inte kan sluta le trotts att benen darrar och man svettas som en gris! 
Kunde nästan vrida ur linnet efter gårdagens träning, ryggen blev mörkgrå.. 
 
Det var ett av dem svettigaste träningspassen på länge, jag körde inspirerat av Kayla Itsines träningsupplägg, fyra övningar i sju minuter och fyra set 60 sekunders vila mellan varje 7 minutare. Efter första tänkte jag, det blir bara 2 set kommer aldrig klara fyra. Vem tror ni klarade av fyra set? Jo jag, inte fasiken kunde jag ge mig efter två set, på sista 7 minutraren gick det inte fort, men jag anpassade tempot efter mitt knä och flås och jobbade på i en takt jag klarade av och gav mig inte! SÅ viktigt att ha sådana pass, det gäller att inte ge sig, börjar man ge efter och fundera på hur trött man är, ja då kommer man börja göra det oftare och oftare. Det gäller att våga pressa sig utanför sin komfortzon och pusha sina gränser, då bygger du karaktär och du kommer få ut mycket mer av träningen. 

Så darriga ben efter träningen, var tvungen att sitta en stund innan jag kunde ta mig hem.
En träningsselfie innan jag lämnade gymmet, syns inte hur mycket jag fortfarande svettades, det ville aldrig sluta! Haha 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.