En kanot dag

Vilken härlig dag det blev! Vädret var helt fantastiskt, det var hur lugnt som helst på sjön och sällskapet var på topp. Jag hämtade upp Anna vid nio tiden och runt halv tio kom vi ut på sjön med vår kanot. För det var mitt planerade födelsedagsäventyr till henne. Kylbägen var fylld med lunch men också små snacks som på olika sätt har en koppling till minnen vi skapat tillsammans, solen värmde, men brände inte ännu och vattenflaskorna var fyllda.
Vi paddlade i cirka två och en halv timme inklusive två lyft och sen slog vi läger. Grillade, åt lunch. solade, badade och pratade i timmar innan vi strax efter fyra paddlade tillbaka och då hade vi medström så det gick på cirka två timmar, men då mina vänner var det rejält varmt. Phu vad svettig jag var när vi kom tillbaka. En sådan där perfekt dag som man kommer minnas fylld med massor av skratt och allt gick så himla smidigt och vädret var ju precis vad jag önskat när jag planerade den här dagen.
Första lyfet och Anna fyller på med solskydd

Rätt nöjd och laddad för etapp två

Så otroligt vackert att paddla, här vid Smedjan i Katrineholm

Lummigt, soligt, grönt och vackert

Att få flyta fram och titta på det här..

 Wiho..

Rätt nöjd tjej
En annan som var rätt nöjd
Grillade hamburgare till lunch och sen sol och bad, glömde bort kameran efter det också

 

Kan verkligen rekommendera att ge er ut och paddla om ni vill göra något lite aktivare en dag, men ta inte en för lång sträcka för man vill ju hinna och orka njuta av turen också. Det var så otroligt fint att se naturen, alla flotta villor och mysiga sommarstugor längs med sjöarna och eftersom vi kom iväg ganska tidigt så var det även väldigt lugnt på sjön, när vi åkte tillbaka var det lite mer båtar, (blir ju lite tyngre och jobbigare att paddla genom svallvågorna) men ändå rätt så lugnt på båtfronten ändå. Jag har paddlat cirka var tredje år i några år nu, men ska nog försöka göra det oftare för jag blir aldrig besviken :)

4 reaktioner på ”En kanot dag

  1. Märker att det blir många kommentarer från mig nu, jag som läser i kapp de senaste inläggen :) ;)

    Vilken bra idé :) såg väldigt fint ut :) jag tycker om att paddla kanot, önskar jag gjorde det oftare :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.