Älskar sommaren 2016

Det har varit en härlig helg, lördagen var helt perfekt och verkligen en sådan där dag som man drömmer om när man tänker på sommaren och allt man vill göra, men så brukar det alltid vara något som inte blir som man tänkt sig, men igår klaffade verkligen allt,glömde ingen viktig packning, vädret var på topp, vi hittade en perfekt plats att stanna på och så vidare.
Idag har jag haft en lugn dag, umgåtts med mina föräldrar, startade med en promenad med min mor, en tupplur, en brunch, läsa i solen, träna lite, duscha, handla, laga mat, äta och sen hem. Så kan en lugn söndag se ut, väldigt avkopplande. När jag körde hem så lyste solen irriterande i ögonen, men skapade väldigt fint ljus så jag passade på att njuta av den svenska sommaren och stannade och fotograferade, så att jag sen kan titta tillbaka och tänka ja sommaren 2016 var inte så pjåkig ;)

Ett sommarhopp

Bara älskar ljuset

Öppna fält och vindkraftverk, Sverige är bra fint

 Det är lätt att bli ”hemmablind ”när man kör samma sträcka ofta, men denna sträcka är bra fin med många vackra fotoplatser.

 

Hittills tycker jag sommaren 2016 varit en riktigt härlig sådan, längtar nu lite extra till lördag då min sambo kommer hem från sin tre veckors semester, då kommer sommaren vara lite extra härlig! Har ni haft en härlig helg?

4 reaktioner på ”Älskar sommaren 2016

  1. Myckrt fina bilder :) Jag har semester nu, håller knappt koll på vilken dag det är men har det väldigt bra :) de senaste dagarna med värme har varit Nice :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.