Camilla 25 år

Idag fyller en av mina finaste vänner 25 år. Milla som hon också kallas, vi gick i samma klass och spelade fotboll i samma lag i några år innan vi började umgås. Då var det seriemaraton med The O.C, moppeåkande och fotbollsträningar, matcher och cuper. Sen kom vi ifrån varandra lite när Camilla slutade spela fotboll och vi gick gymnasiet i olika städer, men när jag kom hem från USA så tog vi upp kontakten på riktigt igen och det är jag så glad över. En finare vän är svår att få, genuint snäll och go, med många tankar och funderingar. På många sätt så olik mig med sin spontanitet och infall, men ändå mycket gemensamt. Vi har känt varandra i 14 år, vilket nu när jag tänker på det är stört länge, för det känns inte som att vi är så gamla att vi skulle ha hunnit känna varandra så länge. Tiden går fort när man har roligt. 
Mina vänner är personer som på ett eller annat sätt inspirerar mig till att vilja bli en bättre människa, alla har något som jag önskar utveckla hos mig själv, dem är förebilder och inspirationskällor. Camilla brukar bjuda på god mat, härligt sällskap och små utflykter som blir minnen för livet, hon kan det där med att njuta av nuet. Grattis Camilla, ha en fantastisk dag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.