Skön start på torsdagen

Börjar jobba kl 11 idag, så tog lite sovmorgon och sen startade jag dagen med lite löpning. Grundtanken var att ta mig till gymmet, men när solen lyste så blev jag sugen på att springa ute, så då fick det bli så. Det var ett tag sen, eftersom min mobil inte klarar av kyla måste jag springa utan musik om jag ska springa utomhus och har då dragit mig för att ge mig ut och istället kört konditionsträningen på löpbandet. Idag blev det inte så och så skönt det är att springa ute.
 
30 minuter var målet och det kändes rätt tungt i benen idag, fortfarande träningsvärk sen benträningen i tisdags, men det visade sig att det inte gick så sakta som jag trodde. När jag kom hem såg jag att det blivit strax över 5 km på mina 30 minuter, trodde på typ 3,5 – 4 km med tanke på hur tunga benen var. Skönt att känna att det finns lite kondition kvar efter förkylningen, för speciellt flåsig var jag inte och pulsen var inte heller speciellt hög, bara trött i benen egentligen. Skönt med lite positiv känsla när turen var rätt tung. Fast visst är det härligt att springa för huvudet, att bara få släppa tankarna löst och tänka på allt mellan himmel och jord.. Lite delad upplevelse idag helt enkelt, men i slutändan en skön start på dagen. Endorfinerna efter löpning är de absolut bästa! :D
 
Ser lite skeptisk ut, men var rätt nöjd! ;) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.