Återgång till träning

Fredag! Veckans mest förvirrade är nog jag, shit vad den här veckan har gått fort. Så skriver jag varje vecka, men den här veckan hade jag måndagskänsla i onsdags eftersom det var första dagen med rutiner efter förkylningen som däckat mig och igår hade jag fredagskänsla och den här veckan försvann bokstavligt talat bara. Idag är det i alla fall fredag och jag tänkte testa kroppen med första träningspasset i eftermiddag, sååå taggad! 
 
Kom på att jag skrev ett riktigt bra inlägg i höstas om vad man ska tänka på när man ska komma tillbaka till träning efter en förkylning (ett av mina populäraste inlägg under hösten) och eftersom var och varannan person runt om mig är sjuk eller förkyld så tänkte jag att det säkert är så på andra ställen också. Så här är länken till inlägget (går även att klicka på bilden) och nu ska jag försöka vara lika klok mot mig själv som jag råder andra :D Lite stolt över att jag faktiskt gått promenader under denna förkylning de dagar jag inte haft feber, jag har inte gjort det på tider jag brukar träna, men o andra sidan tränar jag på väldigt varierade tider ;) 
 
Ha en awsome fredag hoppas ni är friska och krya! #övertaggadtjej
 

2 reaktioner på ”Återgång till träning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.