Hälsosam vardag, föreläsningen

Urladdning, igår var det kick off inför ica Klassikern genom en kundkväll på ica maxi örebro. Jag var som sagt en del av det. Jag var där vid fyra och kopplade in teknik, hjälpte till med det sista runt om och kände in stämmningen. Det bjöds på snittar, frukt och chiapudding. Jordgubbarna var gudomligt goda! 
Drygt 30 personer hittade dit och det hela inleddes med information om Ica Klassikern, ska ni köra föresten? Jag tänker göra det. Sen föreläste jag och försökte inspirera till en hälsosam vardag i ca 45-50 minuter. Det kändes bra efteråt och jag fick med alla delar som jag ville lyfta fram och jag tror jag väckte lite tankar och fick publiken att analysera sig själva och sitt vardagsmönster. Sen är jag min egen största kritiker så jag vet redan ett antal punkter som jag ska förbättra till nästa gång, men det gör inte att jag är besviken utan bara att jag har utvecklingspotential ;) 
Därefter fick vi höra om cyklar och vad som är bra att tänka på, vilka skillnaderna är på olika cyklar och vad man ska tänka på när man ska köpa cykel. Avslutningsvis fick vi tips och råd för hur vi ska ta oss igenom matbutiken och tänka smart med hjälp av ICA Dietisterna. 
 
En lyckad och rolig kväll. Efteråt så åkte jag och Marko direkt till gymmet och körde ett kortare träningspass. Skönt att få tömma hjärnan och slappna av, det byggs på en del spänningar inför ett sådant här jobb så då är det bra att få andas ut efter och bara släppa tankarna fritt. 

2 reaktioner på ”Hälsosam vardag, föreläsningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.