Motiverande träning

Hur kan det redan vara torsdag? Den här veckan har gått så otroligt fort, jag har varit fullbokad på mina lagda massagetimmar. Mitt mål är att ha ca 15 massager i veckan och om det inte blir några återbud under morgondagen så kommer det att bli så redan min första hela vecka! Helt otroligt. Så kul att få en sådan bra start och nästa veckas tider börjar redan fyllas upp. Så pepp! 
 
En hel del jobb denna vecka, fixar med än det ena än det andra plus alla nya intryck och försöka få ihop nya rutiner. Det har känts i kroppen att jag inte är van vid att massera så mycket och intensivt som det är nu, så några avlastande pass på gymmet har det blivit och så skönt att träna med mör kropp. Låter ju helt fel, men har känt mig som en ny människa efter träningspassen. När jag blir så där trött i kroppen så är det motiverande att träna för att stärka upp så att jag inte ska bli så trött i kroppen i framtiden, finns liksom ett så otroligt tydligt mål då. Veckans bästa pass hittills var ryggpasset i tisdags, vår så mör i ryggen och mosade ut allt det sista för att gå därifrån som en ny människa :) 
 
 
Börjar bli lite bredryggad så har svårt att hitta kläder, så trist, senast i raden var min kavaj som sprack i sömmen, hade ändå tagit stl 40 p.g.a ryggen, men det hjälpte inte. I-landsproblem för oss som gillar träning och inte bryr oss om idealet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.