Packning för 8 dagars träning

Det här med att packa är inte min grej, så svårt att veta vad man ska ha med sig, vad som är överflöd och speciellt när man inte har koll på vädret, tycker alltid att dessa prognoser aldrig stämmer ändå. Antingen så packar jag Way too much (oftast) eller alledeles för lite. Båda stör mig för jag vill hitta detta lagom… Hur mycket träningskläder ska man ha med sig? Hur mycket vardagskläder? Hur många par skor och vilka skor? Jag fortsätter mitt packande mellan varven vid datorn för att jobba bort lite annat också, sen blir det några timmar på Kompassen. Kläderna nedanför tror jag att jag ska ha med mig, sen Sturehov kläder såklart och lite vardagskläder.. hmm måste fundera vidare.. Prioritera..
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.