Mot Turkiet #hovetturkiet

Så var det dags, nu sitter vi inpackade på bussen upp mot Arlanda, 05:30 rullade vi iväg. Lyckades packa ganska lätt ändå, så nu hoppas jag bara att jag fått med mig allt viktigt. Känns smått overkligt att tiden gått så fort och att vi är på väg, det var ju nyss Oktober och vi planerade resan och datum… Tror att det kommer bli en toppen vecka, självklart är datorn med då jag inte tar semester från mitt eget företag, fördelen med att ha online verksamhet  väldigt enkelt att jobba var jag än befinner mig i världen. Ha en härligt lördag så hörs vi från Turkiet. 
 
 Senast Sturehov var på träningsläger utomlands var det Santa Susanna i Spanien, då såg det ut som ovanför. Om ni är nyfikna på hur vi har det så följ oss på #hovetturkiet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.