18. Sport på tv

Sport på tv. För en idrottsnörd som mig är sport på tv något jag verkligen uppskattar. Jag är en sådan som skulle kunna tänka mig ta semester under OS både vinter och sommar för att hinna med att se allt. Jag tycker att ett skid-VM bör vara orsak nog till att Sverige stannar ett tag så vi kan heja. Jag kommer aldrig glömma när pappa tog med mig på Friidrotts EM i Göteborg, det var stort, å vilken gåshud jag hade. Eller Vinter OS 2006 när jag och min klasskamrat Frida såg som vårat viktigaste uppdrag att försöka övertala varenda lärare att undervisningen skulle ske i cafeterian så vi kunde se dessa historiska ögonblick. Eller när jag stod framför tv:n och stakade, hoppade och hejade på Charlotte förra våren under OS och hade ståpäls i timmar efteråt. Nästan all sport kan engagera mig, det är väl golf, kampsport (usch gillar inte när de slåss, så nej till MMA, boxning och liknande) och ridning (förutom under OS, då vi hade chans på guld då var jag framför tv:n och tyckte att det var riktigt spännande haha) som inte kan engagera mig och motorsport får vi inte glömma där har vi det som jag antingen blundar eller somnar till. 
Årets mysigaste stund är när Vinterstudion drar igång, å vilken lyx att få njuta av frukost i soffan och sen fixa och dona hemma och samtidigt kunna titta på vinteridrotterna. Nu under fotbolls VM har jag faktiskt varit uppe och tittat på två av matcherna, övervägde att ställa klockan till Sverige – Australien också, men vill inte komma som en zombie till jobbet när man ska motivera andra, men hade sådan lust… 
 
Gillar ni sport på tv? Har ni något härligt sportminne att dela med er av? 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.