Motivationen på topp

Sitter på kontoret och filurar, vill inte ta julledigt och samtidigt så vill jag det. Jag vill bara sitta här och planera och fixa, skriva massa inspirerande inlägg till bloggen, planera träningsupplägg och så vidare. Fast samtidigt så ser jag fram emot att åka hem till föräldrarna, äta julmat, julgodis och umgås med nära och kära. Jobbigt det där när man älskar sitt jobb och har ett flow. Måste säga att det här med kontor är mitt bästa beslut hittills, så mycket mer struktur och inspiration. Precis som jag trodde så har det blivit en inspirerande miljö som får mig att arbeta mer kreativt och strukturerat. Nu måste jag dock ta en paus för att massera i några timmar. 
 
Har bläddrat i arkivet och hittade massa roliga bilder, typ på när mitt hår var mega långt och allt i min träningsväska var rosa (Är det typ fortfarande, rosa alltså) och jag endast hade mobilbilder. 

2 reaktioner på ”Motivationen på topp

    1. Ja det är så att jag ibland får nypa mig i armen när jag inser att mitt jobb faktiskt är just det här, det känns sällan som "jobb" eftersom det är så otroligt roligt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.