Nya lurarna

Så himla nöjd med mina nya lurar, använder dem nästan varje dag och har bara behövt ladda dem två gånger, så riktigt bra batteritid. På gymmet låter jag mobilen vara i väskan och bär med mig den, några gånger har det hänt att jag glömt bort att det är bluetooth och vandrat iväg för att hämta hantlar, vikter eller fylla på vattenflaskan och blir alltid lika paff över att det blir störningar i musiken, så räckvidden är bra. Ett plus och ibland minus är att allt annat ljud utifrån försvinner så när jag har på mig lurarna hör jag verkligen ingenting utom musiken, riktigt skönt när man vill fokusera på sin egen träning för jag störs aldrig av några ljud från någon annan eftersom jag inte hör något, lite pinsamt när andra pratar med mig och jag total dissar eftersom jag inte hör något ;) 
Så här lurig ser jag ut med lurarna på gymmet, enda minuset är att jag tycker att man är så ful i stora lurar, inte bara jag utan alla som har det, haha smak fråga, men det är oerhört praktiskt utan sladdar och skönt med bra ljud så jag får la se lite töntig och ful ut med mina stora lurar ;) 
 

2 reaktioner på ”Nya lurarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.